Theo Dorrenplein 18-A, 6301 DV Valkenburg +31 (0)43 601 65 21

Onsverhaal

Onsverhaal

Mark Jakobs en Roy Geelen: twee jonge, enthousiaste ondernemers die al vroeg weten dat horeca hun vak gaat worden. Niet alleen zijn ze al jaren vrienden, ze blijken tevens de liefde voor het horecavak te delen. Het resultaat? Sinds 2012 mogen ze zich de trotse eigenaren van Tres Luxx Grand Café noemen. Ze vullen ze elkaar hierin perfect aan; Mark in de keuken en Roy als gastheer en “gezicht” van de zaak.

Mark & Roy


Mark zet zijn eerste stappen in de horeca als hij als vakantiehulp gaat werken bij een hotel-restaurant. Hier wordt hij gegrepen door het vak. De keuze voor de middelbare Hotelschool is dan ook vanzelfsprekend. Na het afronden van zijn studie doet hij ervaring op bij diverse restaurants, waaronder het gerenommeerde Restaurant Tummers, Chateau St. Gerlach en SamSam in Meerssen. In 2011 gaat hij in loondienst werken bij Tres Luxx.

Ook Roy weet al vroeg dat zijn toekomst in de horeca zal liggen. Als kleine jongen helpt hij mee met koken zodra het maar kan. Ook voor hem is de middelbare Horecaschool een logische stap. Ervaring doet hij op bij ‘t Koetshoes in Valkenburg, bij de Fletcher Hotel Group en bij Bowling- en partycentrum Valkenburg. Net als Mark komt hij in dienst bij Tres Luxx.


Als de vrienden het aanbod krijgen om Tres Luxx over te nemen twijfelen ze geen moment. Ze kennen de zaak van dichtbij en weten ze precies wat de kracht van Tres Luxx is: mooie, lokale en verse kwaliteitsproducten voor een gastvrije prijs. Roy en Mark staan er voor garant om dit mooie concept met succes voort te zetten en het u als gast optimaal naar uw zin te maken.